Als webshopeigenaar passen deze bedrijfswagens bij jou

 Als webshopeigenaar passen deze bedrijfswagens bij jou

Wanneer je eigenaar bent van een webshop, moet je dagelijks wel naar het postkantoor om jouw pakketjes te laten verzenden. Waar het waarschijnlijk vroeger begon met een aantal pakketjes per dag, is dat nu wellicht opgelopen tot een paar honderd per dag. Misschien is het tijd om een bedrijfsbus aan te schaffen of te leasen op basis van financial lease. Hiermee kun jij in één keer al jouw pakketjes op de post doen. Wij zetten de beste bedrijfswagens voor jou op een rij.

1 Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een kleine bedrijfsbus, maar groot genoeg voor al jouw pakketjes. Je kunt namelijk tot wel 771 kilo kwijt in de laadruimte. Bovendien is er goed nagedacht door de opbergruimte zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Ook heeft de Caddy een multimediasysteem waardoor jouw rit naar het postkantoor of de klanten een groot feest wordt. De Caddy financial lease je al vanaf 109 euro per maand, zodat jij binnen een handomdraai kunt genieten van deze bolide.

2 Peugeot Partner

De Peugeot Partner heeft wel iets weg van de Volkswagen Caddy. Zo is ook de Peugeot Partner geschikt voor kleinere klussen waarbij je een beperkte hoeveelheid aan bouwmaterialen nodig hebt. Het is een compacte wagen en heeft veel plekken waar jij jouw spullen kwijt kunt. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal opbergvak achter het stuur en boven de voorruit. Ideaal als je veel kleine pakketjes moet bezorgen en daarnaast ook jouw privéspullen goed wil opbergen.

3 Volkswagen Transporter

Heb je toch iets meer ruimte nodig en is een Volkswagen Caddy wat aan de kleine kant? Dan kun je opschalen naar zijn grote broer, de Volkswagen Transporter. Hij heeft een laadvermogen van 1330 kilo, dus de laadruimte kun je zonder problemen volladen met de pakketjes uit jouw webshop. De VW Transporter lease je al vanaf 158 euro per maand. Zo weet jij zeker dat jouw bestellingen op tijd bij de klant terechtkomen. 

4 Ford Transit

Net als de Volkswagen Transporter is de Ford Transit een grote bedrijfsbus. Dit is ook een van de populairste bussen die op zakelijk gebied worden gebruikt. Dat is ook niet zo gek, want de Ford Transit heeft enorm veel laadruimte. Ook bij het ontwerpen van deze laadruimte hebben de ontwerpers van Ford goed nagedacht. Zo is er rekening gehouden met de standaardmaten van bijvoorbeeld pallets. Als jij dus voor jouw webshop veel moet vervoeren op pallets, is de Ford Transit ideaal.

5 Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is betrouwbaar, krachtig en ook nog eens omvangrijk. De Sprinter is de grootste bus van dit rijtje, dus perfect als jij dagelijks honderden pakketten moet versturen. De laadruimte is zo groot, dat je geordend alle pakketten op elkaar kunt stapelen zodat jij niet in de war raakt van jouw vele bestellingen. Bovendien kun je de Sprinter blind vertrouwen.

onlino

Related post

Leave a Reply