Reclame maken voor je webwinkel op de voetbalclub

 Reclame maken voor je webwinkel op de voetbalclub

Op zoek naar manieren om de naamsbekendheid te vergroten en tegelijkertijd de lokale voetbalclub te supporten? Word dan sponsor! Voetbalclubs trekken grote aantallen bezoekers per jaar en dus de ideale plek om jouw onderneming een naamsbekendheid boost te geven. Ga maar eens na wat voor effect het heeft als er van jouw onderneming een spandoek in frame langs de zijlijn of achter de goals staat bij het hoofdveld. 

Opties die je hebt voor je webwinkel om langs het voetbalveld reclame te maken

Er zijn verschillende opties die je hebt om jouw lokale voetbalclub te sponsoren. Hier een paar mogelijkheden op een rijtje. 

Langs het veld

Bij bijna elke amateurclub hangen de velden rondom helemaal vol met reclameborden. Ideaal als club zijnde om sponsorgelden binnen te halen aangezien je er heel veel borden kwijt kan. Daarnaast natuurlijk uitstekend promotiemateriaal voor onderneming om heel gecentreerd op een bepaalde locatie reclame te maken. De reclame wordt gedrukt op een forex bord wat uitstekend materiaal hiervoor is vanwege de stevig- en weerbestendigheid. Natuurlijk niet onbelangrijke eigenschappen voor naast een voetbalveld. 

Op het shirt

De meest ludieke plek voor jouw webwinkel om te staan is natuurlijk op het shirt. Hiermee trek je hoogstwaarschijnlijk het meest bekijks en daarmee verhoog je ook het meest de naamsbekendheid. Ga maar eens na van hoe veel reclameborden bij jou op de voetbalclub je de sponsor op dit moment kent. En vraag jezelf daarna af wie er voorop het shirt staat. De sponsor voorop het shirt zal waarschijnlijk beter in je geheugen gegrift staan dan de reclameborden langs de zijlijn. Maar hier wordt natuurlijk ook meer voor betaald.

De online omgeving

Reclame maken via de online omgeving is natuurlijk de laatste jaren ontzettend groot geworden. Zo kun je bijvoorbeeld reclame maken op de website van een voetbalclub. Zo kun je bijvoorbeeld links plaatsen op websites die weer doorsturen naar jouw website waardoor je meer verkeer creëert op jouw eigen website. 

De voordelen voor je brand

Naast dat het natuurlijk  heus wel iets zal bijdragen aan het aantrekken van nieuwe klanten of het vergroten van de naamsbekendheid. Is het maken van reclame bij de lokale FC natuurlijk ook iets leuks. Misschien heb je goede herinneringen aan de club en gun je ze een steuntje in de rug of heb je kinderen die actief zijn op de voetbalvereniging. 

Het moet vooral leuk blijven, je bent tot slot niet groot aandeelhouder bij Real Madrid. Sponsors worden vaak bij voetbalclubs aan het eind van het jaar in het zonnetje gezet om te bedanken en zo de dankbaarheid van de voetbalclub naar de sponsoren toe uit te spreken. 

onlino

Related post

Leave a Reply