Strandbal bedrukken

 Strandbal bedrukken

Strandbal bedrukken

Wat geeft u nog meer vakantiegevoel dan een strandbal? Precies, wij weten het ook niet. Laat strandballen bedrukken met uw logo en bezorg uw zakenrelaties het ultieme vakantiegevoel. Gaan uw medewerkers of zakenrelaties binnenkort met vakantie? Laat de strandbal bedrukken in uw huisstijl en zorg ervoor dat u gezien wordt tijdens de vakantieperiode. Ook als premium bij een zomeractie zijn bedrukte strandballen erg geschikt!

Strandballen bedrukken

Heeft u een beachclub of strandtent? Vrolijk het strand op met gekleurde strandballen in uw huisstijl. Wij kunnen de strandbal bedrukken met uw logo en trek klanten naar uw strandtent toe. Een strandbal bedrukken is niet alleen leuk voor op het strand. Ook in het zwembad, park, tijdens festivals of zelfs tijdens open dagen of beurzen zijn bedrukte strandballen een welkome toevoeging. Komt er een strandbal op u af, dan vangt u deze automatisch, schopt u er tegen aan of kopt u hem weg. Met strandballen wordt langdurig gespeeld. U kent het beeld misschien wel van een feestende menigte, waar strandballen het hele terrein worden overgeslagen. Zou het niet leuk zijn als uw logo dan in beeld komt? Organiseert u dus binnenkort een festival of gaat u er met collega’s of vriendengroep heen? Laat dan de strandbal bedrukken met uw logo, naam of een leuke slogan.

Strandbal bedrukken met logo

Is het nieuwe zwembadseizoen aanstaande? Laat strandballen bedrukken met uw logo en maak er een feestelijk gelegenheid van. De bedrukte strandballen zijn natuurlijk ook leuk als giveaway voor de aanwezige kinderen. Breng uw bedrijfsnaam spelenderwijs onder de aandacht op stranden en in zwembaden met bedrukte strandballen. Een strandbal bedrukken is altijd een goed idee.

Bij ons hoeft u echt geen grote hoeveelheden strandballen af te nemen. U kunt bij BudgetGift.nl namelijk al bedrukte strandballen krijgen vanaf 50 stuks. Dus ook voor kleine organisaties kunt u bij BudgetGift.nl terecht. Ook voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij bieden al bedrukte strandballen aan vanaf €0,97 per stuk bij 500 stuks. Als u op zoek bent naar goedkope bedrukte strandballen, bent u bij ons absoluut aan het juiste adres!

Strandballen bedrukken goedkoop

Een strandbal bedrukken we over het algemeen door middel van een tampondruk of een zeefdruk. Dit betekent dat u in de meeste gevallen gebruik kunt maken van 1 – 4 drukkleuren. Twijfelt u aan het aantal drukkleuren in ons logo? Neem dan contact met ons op. Met onze ruim 20 jaar ervaring in het bedrukken van strandballen, kunnen wij u altijd helpen. Een strandbal bedrukken in full color? Ook in dat geval zijn er mogelijkheden. Neem daarvoor tevens contact met ons op.

Bestel bedrukte strandballen online

Verras uw klanten met bedrukte strandballen van BudgetGift.nl. Bestel de strandballen simpel en gemakkelijk via onze website. U bent natuurlijk benieuwd hoe de bedrukte strandballen uiteindelijk worden? Onze ontwerpstudio kan u daar een realistisch beeld van geven. Zij maken voor u, nadat u uw logo of artwork heeft geüpload, een gratis digitale voorbeeldopmaak voor u. Deze komen 99% overeen met de echte bedrukte strandballen en ontvangt u meestal al binnen een uur.

Heeft u vragen over onze strandballen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan gemakkelijk via de pagina van de bedrukte strandbal, via +31 (0)570 54 44 70, info@budgetgift.nl of via de chatfunctie van onze website. Een strandbal bedrukken met uw logo doet u makkelijk en snel op BudgetGift.nl!

Wilt u graag nog even verder kijken naar andere bedrukte relatiegeschenken en giveaways? Neem dan eens een kijkje bij onze bedrukte strandtassen, waaiers en zonnebrillen. 

onlino

Related post

Leave a Reply