Zo shop je online spullen voor je huis

 Zo shop je online spullen voor je huis

Door het coronavirus zijn we vaker genoodzaakt om online onze aankopen te doen. Met kleding en kleine producten hebben we hier vaak helemaal geen moeite mee. Maar gaat het om aankopen voor je huis, dan brengen we toch liever een bezoekje aan een fysieke winkel. Toch is dit vaak helemaal niet nodig. Lees onderstaande tips en je weet precies waar je op moet letten als je online spullen voor je huis wil kopen!

Raamdecoratie online kopen

Veel mensen gaan voor binnenzonwering het liefst naar een fysieke winkel. Ze zijn bang om de verkeerde maten door te geven of willen de stof toch liever in het echt zien. Maar daar hoef je helemaal niet voor naar een winkel te gaan! Voor elk type raamdecoratie, zoals (rol)gordijnen kant en klaar, houten jaloezieen van Veneta.com en shutters, moet je andere delen meten. Bij de meeste webshops vind je gelukkig hele handige handleidingen die je stap voor stap uitleggen hoe en wat je moet meten en waar je welk getal in moet vullen. Ook kun je bij de betere webshops gratis kleurstalen thuis ontvangen. Zo wordt online raamdecoratie bestellen dus een makkie!

Verf online bestellen

Ook als het op verf aankomt, kiezen veel mensen ervoor om langs een winkel of bouwmarkt te gaan. Maar door de technologische ontwikkelingen tegenwoordig, is het steeds makkelijker om ook de juiste verfkleur online te bestellen. Bij veel websites kan je zelfs online een ruimte verven die overeenkomt met de ruimte in jouw woning die je wil verven. Zo heb je alvast een beeld van hoe het eruit komt te zien. Natuurlijk kunnen de kleuren op een beeldscherm afwijken van de realiteit. Maar ook als je op een kleurstaal een kleur uitkiest, kan dit gebeuren! De enige manier om zeker te zijn is om eerst kleine kleurtesters te bestellen. En ook hiervoor hoef je niet naar de bouwmarkt!

Meubels online kopen

Meubels zijn misschien wel het spannendste om online te bestellen. Dit zijn vaak wat duurdere aankopen en hebben een grote invloed op de sfeer van je huis. Belangrijk bij het online bestellen van meubels is dat je goed let op de afmetingen. Bestel je bijvoorbeeld een hoekbank, dubbelcheck dan aan welke kant het hoekgedeelte zit. Is dat links van de bank als je ervoor staat of als je erop zit? Lees ook goed de beschrijving en de reviews! Je hebt dan al snel een beter beeld van de kwaliteit van de meubels. Ook bij meubels kan je vaak gratis de kleur- en stofstalen thuis door de brievenbus ontvangen. Zo kan je net wat beter zien hoe de kleur er in het echt uitziet en hoe de stof eventueel voelt. Wil toch zeker van je zaak zijn? Dan is het bij sommige meubels, zoals banken, stoelen en bedden, toch verstandig om even naar de winkel te gaan.

onlino

Related post

Leave a Reply