Bruikbare tips om eindeloos te genieten in jouw mooie en vooral gezellige tuin!

 Bruikbare tips om eindeloos te genieten in jouw mooie en vooral gezellige tuin!

Zodra de eerste zonnestralen weer beginnen de schijnen, de vogeltjes beginnen te fluiten en de plantjes weer begin te groeien, zitten we het liefste allemaal massaal in de tuin. De tuin dient echter nog wel mooi en gezellig gemaakt te worden. Met deze leuke tips kun jij het gehele voorjaar plus de zomer eindeloos genieten.

Geur en kleur en lichtjes voor de sfeer

Wie wordt er nu niet blij van vrolijke kleuren, mooie bloemen en plantjes? Precies, iedereen! Daarnaast maak je er tevens veel vlinders en andere insecten blij mee. Ook qua geur kun je heerlijke frisse walmen verwachten. Kleur kun je echter niet alleen met planten en bloemen aanbrengen. Zo kun je er natuurlijk ook voor kiezen om leuke gekleurde accessoires zoals bloempotten en kussens te plaatsen. Wil je sfeer aanbrengen in de tuin? Dan mag verlichting niet ontbreken. Dit kan onder meer door kaarsjes, fakkels en slingerverlichting. Zo worden de zwoele zomeravonden nog romantisch ook!

Comfy plek en overkapping

Zo veel mogelijk van je tuin genieten, doe je het beste op een comfortabele zitplek. Een beetje investeren in een heerlijke stoel of fijne loungebank is dan ook aan te raden. Leuke kussentjes er in en klaar is Kees. Met een overkapping kun je in alle weersomstandigheden toch in de tuin zitten. Begint er een fris windje te komen, dan zit je in een overkapping lekker bedenkt. Hetzelfde geld voor regen. Daarnaast kun je een overkapping ontzettend leuk en knus inrichten met onder meer spiegels, hanglampen en schilderijtjes.

Stromend water

Houdt je ook zo van het geluid van stromend water? Plaats dan een fonteintje of vijver in je tuin. Het zorgt niet alleen voor sfeer in de tuin maar ook voor een rustgevend gevoel. Heerlijk na een drukke werkdag of -week. Daarnaast zul je ook veel dankbare vogels op bezoek krijgen die regelmatig bij je komen drinken en wassen.

onlino

Related post

Leave a Reply