In deze outfit lijk je langer: 5 tips

 In deze outfit lijk je langer: 5 tips

Elke lengte is prachtig, maar sommige vrouwen willen optisch langer lijken. Gelukkig kun je dat makkelijk verwezenlijken met een aantal kledingtips. Wil je weten hoe je dat voor elkaar krijgt? Met de onderstaande tips creëer jij binnen een paar minuten een optisch langere lengte. 

1. Kleed je in een kleur

De truc is om je helemaal te kleden in een bepaalde kleur. Diegene die jou ziet denkt dan dat jij langer lijkt. Er wordt namelijk vooral naar jouw bovenlichaam gekeken. Kleed je bijvoorbeeld in de kleur blauw. Wel kun je beter een volledig zwarte outfit overslaan, maar kies in plaats voor helemaal zwart voor een donkere broek met een licht Kenzo shirt erop. Hierdoor trek je de aandacht naar de bovenkant en dat is precies wat jij wil.

2. Draag een high waisted broek

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft een high waisted broek een hoge taille. Wanneer je langer wil lijken is het dragen van high waisted broeken een must. Draag hierop een crop top of stop bijvoorbeeld jouw Isabel Marant trui in de voorkant van jouw broek: hierdoor wordt het effect alleen maar versterkt.

3. Verticale lijnen

Een shirt met strepen naar beneden, een lange ketting of een sjaal die je over jouw schouders hangt: deze zorgen voor verticale lijnen. Door deze verticale lijnen lijk je optisch langer. Ook als je jouw haren los hebt zal dit opnieuw zorgen voor een verticale lijn. Bovendien lijkt jouw postuur hierdoor ook een stuk slanker. Een shirt met horizontale strepen werkt juist het tegenovergestelde.

4. Wijde pijpen

We mogen vaarwel zeggen tegen de skinny jeans, want het dragen van wijde pijpen is helemaal in. Ook dit is goed voor de mensen die langer willen lijken, want met wijde pijpen lijkt het alsof jouw benen langer zijn. Vooral wanneer je een high waisted broek met wijde pijpen hebt is dit een win-winsituatie.

5. Nude schoenen

Wist je dat je door nude schoenen, oftewel schoenen in huiskleur, langer lijkt? Hierdoor lijkt het alsof je superlange benen hebt. Je kunt dus kiezen voor huidkleurige exclusieve sneakers, en nóg beter is het om voor een hak te kiezen. Met een hak word je een stukje langer en daarnaast lijken de benen langer. Combineer dit met een broek met wijde pijpen en je zult sowieso langer ogen in deze outfit. Langer lijken was nog nooit zo makkelijk geweest.

Lilian

Related post

Leave a Reply