Miljoenen verdienen dankzij je uiterlijk, Doutzen Kroes lukte het

 Miljoenen verdienen dankzij je uiterlijk, Doutzen Kroes lukte het

Een miljoenen inkomen dankzij je uiterlijk, iets waar menig meisje, vrouw of man van wegdroomt. De blonde schone uit het noorden van Nederland, Doutzen Kroes, wist het voor elkaar te krijgen. Zo brak ze internationaal door en mocht ze shows lopen voor de meest grote merken als Michael Kors, Gucci en Versace en Yves Saunt Laurent. Toen ze het gezicht werd van L’Oréal en een contract tekende bij dit cosmeticabedrijf, werd Doutzen in één klap Nederlands best betaalde model.

Victoria’s Secret & Doutzen

De grote Victoria’s Secret Show, de jaarlijkse show waar zowel menig vrouwen als mannen hart sneller van gaat kloppen en menig model van droomt om ooit in te mogen lopen. Eind 2007 was deze droom voor Doutzen Kroes aangebroken en werd zij een van de welbekende Angels. Dit bracht haar succes en carrière nog verder in de lift en zo ook haar bankrekening. Durf je een schatting te doen van het vermogen van Doutzen? De experts schatten een bedrag van €30.000.000. Tel daar het vermogen van haar tevens bekende man Sunnery James nog eens bij op en het zal je niks verbazen dat het jonge stel onlangs een huis van ruim anderhalf miljoen euro kocht.

Brand ambassador van Hunkemöller

Ook de laatste jaren staat het model niet stil. Zo is Doutzen sinds 2016 brand ambassador van het welbekende lingeriebedrijf Hunkemöller. Hoogstwaarschijnlijk zal menig vrouw dan ook een mooi setje in de kast hebben liggen die is geïnspireerd op de persoonlijke stijl van Kroes. Er zijn namelijk al verscheidene jaren lingeriesetjes, swimwear collecties en sport outfits te koop. Haar lingeriesetjes kunnen omgeschreven worden als elegant en sexy, waardoor je jezelf ook een beetje een topmodel zult voelen. Heb jij al een setje?

Melissa

Related post

Leave a Reply